În bucătărie, contează pe mixurile Dr. Oetker.

În viaţă, contează pe tine.

Ce bine are fi dacă pregătirile pentru viaţă ar fi la fel de uşor de urmărit ca paşii unei reţete! În orice moment, reţetă sau situaţie, important este să ştii că ai pe ce sau pe cine să te bazezi. În bucătărie, e simplu: contează pe mixurile Dr. Oetker. În viaţă, mergi la sigur: contează pe tine.

Comandă mixurile Dr. Oetker preferate online:

Mixurile Dr. Oetker
Descoperă întreaga gamă de mixuri
Reţete de viaţă

Sorina

Sales Manager & Mamică Specialist

Pentru Sorina, familia este cel mai important lucru. Știe să se bucure de fiecare moment petrecut în familie, iar activitatea ei preferată este să își vadă fetiţa râzând. Dar mai știe că și toţi colegii de la birou sunt tot precum o familie. Acesta este secretul Sorinei: să își trateze fiecare parte importantă a vieţii ei, cu aceeași însemnătate. La prima vedere, ai zice că e greu. Dar pasiunea ei pentru deserturi a învăţat-o ceva: că în viaţă, cu puţină inspiraţie, poţi să ai tot ce îţi dorești, oricât ar fi de diferit.

Iustina

Creatoare de Conţinut & Mamă de Top

Dacă experienţa de a fi mamă a învăţat-o ceva pe Iustina, acel ceva este că reţeta perfectă pentru parenting… nu există! Uneori, însă, inspiraţia apare de unde nu te aștepţi. Cum ar fi prepararea desertului preferat! Important este ca de la bun început să se aștearnă o bază solidă de iubire, în care să avem grijă să nu se strecoare preconcepţii sau principii din trecut. Apoi, secretul este să nu te temi să experimentezi ca părinte – căci doar așa vei crește un pui de om complet și special!

Maria

Avocat & Expert în Filme şi Seriale

Maria știe că o carieră de succes se prepară folosind cele mai bune ingrediente și, cel mai important, după o reţetă repetată până iese perfect. Așa că atunci când pune la un loc pasiunea pentru ce-i place și ambiţia pentru reușită, Maria știe că nu are cum să dea greș. Lucru de care s-a convins și cu fiecare mușuroi de cârtiţă preparat. Pentru că atunci când ești sigură pe tine, lucrurile sunt delicios de simple!

Reţete cu mixurile Dr. Oetker